Tiroler lederhosen charivaris

Filter schließen
  •  
  •  
  •  
  •  
von bis
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
Charivari CH2307 Charivari CH2307
Charivari CH2307
€ 74,90 *
verkrijgbaar in: XL-XXL
Charivari CH2306 Charivari CH2306
Charivari CH2306
€ 59,90 *
verkrijgbaar in: XL-XXL
Charivari CH2301 Charivari CH2301
Charivari CH2301
€ 69,90 *
verkrijgbaar in: XL-XXL
Charivari CH2302-R Charivari CH2302-R verkrijgbaar in: XL-XXL

 

Charivaris met uitstraling

Een complete klederdrachtoutfit is niet compleet zonder een Tiroler lederhosen charivaris. Ook mannen houden van details, en zeker als ze zo bijzonder fraai gemaakt zijn. Het is een van die typische Tiroler accessoires waarmee mannen aangeven dat ze de traditie snappen. Daarbij vormt het een van de hoogtepunten van de toch al rijkelijk versierde outfit. De charivaris wordt dikwijls aan de lederhosen vastgemaakt om zo de verbondenheid van de man met de natuur te symboliseren. De Oktoberfest muntketting heeft dan ook talloze afbeeldingen van prachtige dieren, planten en andere natuurlijke fenomenen op de munten staan. Met een klederdracht muntketting krijgt de man de beschikking over een traditioneel ontwerp dat nog steeds erg populair is. De classic ketting spreekt tot de verbeelding bij veel mannen. Hoewel de kettingen onderling verschillen, zijn er gelijkenissen aan te geven. Welke dat zijn leest u hieronder.

Ketting met klasse

De Tiroler ketting is een van die hoogstaande kostuumaccessoires waar mannen gelukkig van worden. De prachtige afbeeldingen op de munten zorgen voor een gedetailleerd uiterlijk. Met een Oktoberfesten ketting worden de Oktoberfeesten nog mooier versierd. Vaak zitten er behalve de munten ook nog tal van kleine hertshoornen stukjes tussen. Ook de vacht van enkele dieren die in de bossen voorkomen is soms in kleine kwastjes aan de klederdracht ketting vastgemaakt. Het zal u niet verbazen dat dit de symbolen zijn die staan voor de relatie tussen mens en natuur. De Alpen kennen een lange geschiedenis met mensen die ze hebben proberen te bedwingen. Altijd blijkt dat de bergen aan het langste eind trekken. Het is daarom beter om met de bergen samen te werken in plaats van ertegen te strijden, zo dachten de Alpenbewoners.

De Tiroler muntketting: vol details

Een originele trachten ketting bestaat dus ook vaak uit dierlijke materialen en heeft tegenwoordig louter decoratieve waarde. Hierdoor heeft de moderne Oktoberfest muntketting de ruimte gekregen om zich te ontwikkelen. Tussen de collectie Tiroler accessoires vindt u dan ook enkele moderne ontwerpen die wat meer met het heden hebben. Ook deze zijn prachtig om te zien. Combineren met een lederhosen is het mooiste dat u met de charivaris kunt doen. De verfijnde uitstraling zal niemand ontgaan.