Heren Trachtenjeans

Filter schließen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
von bis
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!

 

Originele versieringen

De Tiroler jeans spreken bij veel mannen tot de verbeelding. Het is niet elke dag dat zoveel kwaliteit, traditie en fashion samenkomen in een enkel ontwerp. De Tiroler broek is ondertussen een begrip geworden. Het maakt niet uit in welke kleur de broeken langskomen: allemaal hebben ze wel iets karakteristieks dat ze erg mooi maakt. Met de Tirolerbroek van leer valt goed te combineren. Een fraai overhemd of zelfs T-shirt staat prima. De trachten broek komt uit een lange traditie en dat is goed te zien aan de borduursels die hele verhalen vertellen. Veel dieren en bloemen vormen de hoofdmoot op de klederdrachtbroek. Zo zijn er veel herten en leeuwen te vinden. Beieren en Tirol zijn bij uitstek de plaatsen waar het allemaal gebeurt en met een greep uit deze uitgebreide collectie korte leren broeken krijgen mannen de kans om er ouderwets goed uit te zien.

Comfortabele fit

De broeken zijn in de maten S, M, L, XL en XXL te verkrijgen. Dit betekent in de praktijk dat bijna iedereen wel zo'n klassieke broek om het lijf kan doen. De lederen Tirolerbroek is op zichzelf al reden genoeg voor een feest. Met de Tiroler jeans is het trouwens ook heel comfortabel lopen. Door de zachte voering en de perfect gesneden vormen vallen de Tiroler shorts subtiel om de mannenbenen heen. De leren Tiroler wordt in de Alpenlanden dan ook meer dan eens het hele jaar door gedragen. Niet alleen op feesten, maar ook in de vrije tijd zijn deze jeans een echte aanrader.

Explosieve kleuren: Tiroler jeans

De grote hoeveelheid kleuren op de trachten broek zorgt ervoor dat mannen voldoende keuze hebben en ook uniek blijven. De Tiroler leren broek is zo gedetailleerd en netjes afgewerkt, dat mannen die de broeken dragen eigenlijk niet anders meer willen. Nog enkele kleine voorbeelden van de details zijn de subtiele knoopjes en handige zakken die versmolten zijn met de rest van de broek. Het Tiroler short is bovendien een duurzame broek die een behoorlijke tijd meegaat. Genoeg voordelen dus om eens een blik te werpen op de collectie waar zoveel passie en liefde voor de traditionele klederdracht vanaf straalt.